1 Mogućnosti / Possibilities
2 Saveti / Advice
Svi modali / All modals
Diskusije / Discussions

3 – Šta Sanja hoće? / What Sanja want?

🇷🇸 Šta Sanja hoće?

🇬🇧 What Sanja want?

Sanja kaže: „Mnogo volim da gledam filmove. Obožavam da idem u bioskop. Želim da gledam jedan novi film. Hoću da idem u bioskop za vikend. Planiram da kupim kartu za subotu. U nedelju neću da idem nigde. Hoću da se odmaram.“

voli, gleda; Obožava, ide; Želi, gleda; Hoće, ide; Planira, kupi; Neće, ide; Hoće, odmara

vole, gledaju; Obožavaju, idu; Žele, gledaju; Hoće, idu; Planiraju, kupe; Neće, idu; Hoće, odmaraju

sam, volela; Obožavala, sam; Želela, sam; Htela, sam; Planirala, sam; nisam, htela; Htela, sam

Sanja kaže: „Mnogo volim da gledam filmove. Obožavam da idem u bioskop. Želim da gledam jedan novi film. Hoću da idem u bioskop za vikend. Planiram da kupim kartu za subotu. U nedelju neću da idem nigde. Hoću da se odmaram.“ Sanja says: “I love very much watching movies. I love going to the cinema. I want to watch one new movie. I want to go to the cinema for the weekend. I plan to buy the ticket for Saturday. On Sunday I don’t want to go anywhere. I want to rest.”
Sanja mnogo voli da gleda filmove. Obožava da ide u bioskop. Želi da gleda jedan novi film. Hoće da ide u bioskop za vikend. Planira da kupi kartu za subotu. U nedelju neće da ide nigde. Hoće da se odmara. Sanja loves very much watching movies. She loves to go to the cinema. She wants to watch one new movie. She wants to go to the cinema for the weekend. She plans to buy the ticket for Saturday. On Sunday she doesn’t want to go anywhere. She wants to rest.
Sanja i Milan mnogo vole da gledaju filmove. Obožavaju da idu u bioskop. Žele da gledaju jedan novi film. Hoće da idu u bioskop za vikend. Planiraju da kupe kartu za subotu. U nedelju neće da idu nigde. Hoće da se odmaraju. Sanja and Milan love very much watching movies. They love going to the cinema. They want to watch one new movie. They want to go to the cinema for the weekend. They plan on buying the ticket for Saturday. On Sunday they don’t want to go anywhere. They want to rest.
Sanja je kazala: „Kad sam bila studentkinja, mnogo sam volela da gledam filmove. Obožavala sam da idem u bioskop. Želela sam da gledam nove filmove. Htela sam da idem u bioskop svaki vikend. Dugo nisam išla u bioskop. Planirala sam da kupim kartu za prošlu subotu. U nedelju nisam htela da idem nigde. Htela sam da se odmaram.“ Sanja said: “When I was a student, I loved very much watching movies. I loved going to the cinema. I wanted to watch new movies. I wanted to go to the cinema every weekend. I haven’t been to the cinema for a long time. I planed to buy the ticket for last Saturday. On Sunday I didn’t want to go anywhere. I wanted to rest.”

Login